Чи реально заробляти на ставках на баскетбол?
Не можу нормально розкласти по кроках саме ставки на теніс. Хочу розуміти, як читати розпис матчу, що означають фори по геймах і сетах, як коректно оцінювати форму гравців з урахуванням покриття та календаря. Відчуваю, що просто дивитись на коефіцієнт взагалі не варіант. Потрібен ресурс, де вся інформація структурована, без розтягнутих пояснень.

У мене з тенісом ситуація була схожа, поки не знайшов нормальне пояснення всіх цих геймових і сетових ринків. Дуже виручив матеріал, де ставки на теніс https://cardmates.ua/betting/tennis розписані по блоках, окремо про покриття, про різні формати турнірів і про те, як читати розпис по геймах, сетах і тоталах. Там чітко пояснюється, коли краще брати перемогу фаворита, а коли логічніше грати фору чи тотал, плюс є акцент на важливості календаря і фізичного стану гравців. Окремий плюс за розділ про лайв, де показано, як реагувати на зміни по ходу матчу, а не бігти за кожним рухом коефіцієнта. Особисто мені дуже зайшов цей блок, бо після нього стало простіше відфільтровувати матчі, з якими варто взагалі працювати. Якщо цікаво, подивись цю інфу, ця сторінка до ваших послуг, вона закриє більшість запитань по структурі аналізу та вибору ринків.