top of page

Fernando Pinto Presents

Public·389 Marty Casey

Avery Skyler
Avery Skyler

Чи реально заробляти на ставках на баскетбол?

Не можу нормально розкласти по кроках саме ставки на теніс. Хочу розуміти, як читати розпис матчу, що означають фори по геймах і сетах, як коректно оцінювати форму гравців з урахуванням покриття та календаря. Відчуваю, що просто дивитись на коефіцієнт взагалі не варіант. Потрібен ресурс, де вся інформація структурована, без розтягнутих пояснень.

6 Views
Hassan Rinn
Hassan Rinn
6 days ago

У мене з тенісом ситуація була схожа, поки не знайшов нормальне пояснення всіх цих геймових і сетових ринків. Дуже виручив матеріал, де ставки на теніс https://cardmates.ua/betting/tennis розписані по блоках, окремо про покриття, про різні формати турнірів і про те, як читати розпис по геймах, сетах і тоталах. Там чітко пояснюється, коли краще брати перемогу фаворита, а коли логічніше грати фору чи тотал, плюс є акцент на важливості календаря і фізичного стану гравців. Окремий плюс за розділ про лайв, де показано, як реагувати на зміни по ходу матчу, а не бігти за кожним рухом коефіцієнта. Особисто мені дуже зайшов цей блок, бо після нього стало простіше відфільтровувати матчі, з якими варто взагалі працювати. Якщо цікаво, подивись цю інфу, ця сторінка до ваших послуг, вона закриє більшість запитань по структурі аналізу та вибору ринків.

Marty Casey

Join our mailing list to receive important information
and the occasional press release about upcoming shows!

Name

Email

Your information is secure and will not be sold or used in any other way than
to keep you informed about music presented by Fernando Pinto Presents.   

© Fernando Pinto Presents

bottom of page